Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Международный эндокринологический журнал 5 (29) 2010

Вернуться к номеру

Від редактора

Ви тримаєте в руках не просто черговий випуск часопису, а особливий ювілейний номер. Виповнюється 5 років від дня виходу першого числа «Міжнародного ендокринологічного журналу» — журналу про сучасну ендокринологію для сучасного лікаря, якому цікаво жити в XXI столітті в нашому суспільстві. Наш читач має власний погляд на життя та ендокринологію. Для нього важливі кар''єра і професійна самореалізація, але також важливе повноцінне життя: мати сім''ю, друзів, цікаві дозвілля й захоплення. Читач журналу — активний споживач, він добре орієнтується у світі інформації й має свої пріоритети вибору. «Міжнародний ендокринологічний журнал» для такого читача — співрозмовник, із яким відверто й довірливо можна говорити практично про все. Журнал орієнтований на найсучаснішу інформацію, насичений думками людей, авторитетних для аудиторії. Стиль подачі — говорити просто про складне. На сторінках журналу друкуються статті учених, практичних лікарів — словом, тих, кого приємно вважати медичною інтелектуальною елітою суспільства. Свіжі підходи до відомих проблем, парадоксальні висновки, оригінальні версії, дискусії професіоналів — все те, за що цінують «Міжнародний ендокринологічний журнал».

Хочу нагадати, що часопис вперше побачив світ з одною метою — щоб спеціалісти отримали найновішу інформацію, а наші пацієнти відчули кращі результати лікування. Усі п''ять років існування журнал знайомив читачів із досягненнями світової ендокринології, новими засобами і методами лікування та профілактики з метою підвищення якості життя хворих з ендокринопатіями. Сторінки нашого журналу відкриті для статей українською, російською та англійською мовами, що значно розширило межі спілкування читачів та вивело видання на міжнародний рівень.

Сучасна ендокринологія — це галузь науки, що бурхливо розвивається, особлива ділянка охорони здоров''я, яка базується на досягненнях біотехнології, генетики, імунології. Однак в ендокринології залишається багато складних проблем, що включають фундаментальні, прикладні, методичні, кадрові та інші аспекти. Тому наш журнал своїми рубриками намагається охопити якнайширше коло питань, починаючи від методичних рекомендацій, реферативної інформації та огляду літератури і закінчуючи розділом, у якому провідні професори та вчені діляться досвідом роботи та результатами досліджень та дають лекції для лікарів.

Уже стало доброю традицією інформувати читачів журналу про міжнародні ендокринологічні події та вести репортажі зі всесвітніх форумів та конгресів, що відіграють непересічну роль у розвитку ендокринологічної науки.

Однак разом із строгими критеріями відбору статей та певною академічністю журнал завжди відкритий для читачів, у його вітальні завжди знаходиться місце для зустрічей із відомими людьми.

Приємно відчувати, що наші зусилля не залишилися непоміченими, про що свідчать листи вдячних читачів, популярність журналу за п''ять років помітно зросла. Коли вже підкорена певна вершина, то потрібно на ній втриматися і підніматися вище. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому й надалі будемо дивувати вас у кожному номері цікавими матеріалами. Адже успіх там, де є впевненість і оптимізм, там, де працюють не покладаючи рук.

Колектив «Міжнародного ендокринологічного журналу» вдячний вам за підтримку і довір''я!

Дякуємо всім, хто долучався до створення журналу, а також вірним читачам, яких я вітаю з Канарcьких островів посеред Атлантики, де сильна енергетика вулкану та океану визначає фон та основу життя.

З повагою,
головний редактор професор Володимир Паньків



Вернуться к номеру