Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 1-2 (442-443) 2013

Вернуться к номеру

Підсумки соціальної акції «Оранж День» 2012

Компанія «ГлаксоСмітКляйн ­Фармасьютікалс Україна» 28 січня підбила підсумки соціальної акції «Оранж День», у рамках якої впродовж 2012 року співробітниками компанії було проведено роботи з благоустрою приміщень та територій 15 спеціалізованих громадських закладів і закладів охорони здоров’я України.

Соціальна акція «Оранж День» — це один повний робочий день, який співробітники компанії присвячують допомозі суспільству та громаді, де вони живуть і працюють. У 2012 році акція відбулася в Україні всьоме. Більше ніж 215 працівників «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна», розподілених по групах, протягом року виконували громадські роботи з прибирання, озеленення, ремонту та благоустрою в закладах для дітей і престарілих та лікувально­профілактичних установах.

Андрій Борисович Стогній, регіональний генеральний директор компанії «ГлаксоСмітКляйн Фарма­сьютікалс» в Україні, Молдові, Біло­русі, країнах Кавказу, розповів: «Останні декілька років соціальна акція «Оранж День» проводилася один раз на рік у визначений день із одночасним залученням усіх співробітників компанії. Але у 2012 році було прийнято рішення надати працівникам можливість самостійно обрати групу, дату та місце для проведення робіт. Це дозволило досягнути ще більших результатів та надати допомогу ще більшій кількості громадських установ, що цього дійсно потребують».

Загалом акція «Оранж День» охопила 14 населених пунктів в 11 регіонах України. Громадські роботи проводилися в Києві, Одесі, смт. Ворзель, Севастополі, смт. Боярка, Дніпропетровську, Люботині, Луганську, Івано­Франківську, Донецьку, с. Меджибож (Хмельницька обл.), Запоріжжі, Миколаєві та Сімферополі.

В отриманому листі від головного лікаря Київського міського будинку дитини ім. М.М. Городецького висловлена подяка та зазначена важливість догляду та уваги для дітей, які перебувають у закладі: «Ваша допомога у вигляді благоустрою території корпусу будинку дитини свідчить про те, що в час економічних негараздів ви не хочете залишатись осторонь проблем дітей­сиріт. Ми дуже вдячні вам за вашу небайдужість до наших вихованців».

Андрій Борисович Стогній додав: «Соціальна акція «Оранж День» проходить в Україні вже всьоме. Та з року в рік інтерес та бажання співробітників компанії взяти участь та зробити доб­ру справу не зменшуються. Дуже дякуємо всім учасникам за готовність, щирість та самовідданість».

 



Вернуться к номеру