Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Международный эндокринологический журнал 2 (58) 2014

Вернуться к номеру

ХV Конгрес Світової федерації українських лікарських товариств

Статья опубликована на с. 144

16–18 жовтня 2014 р. у Чернівцях на базі Буковинського державного медичного університету відбудеться ХV конгрес Світової федерації українських лікарських товариств (СФУЛТ) та відзначення 70-річчя Буковинського державного медичного університету.

ХV конгрес СФУЛТ включено до заходів, передбачених «Державною програмою співпраці із закордонними українцями на період до 2015 р.», яка затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2012 р. № 682. Відповідальними за сприяння у проведенні ХV конгресу СФУЛТ визначено Міністерство охорони здоров’я України, Національну академію медичних наук України, Національну академію наук України, Міністерство закордонних справ України разом із Всеукраїнським лікарським товариством (ВУЛТ), Українською всесвітньою координаційною радою і товариством «Україна-Світ». ХV конгрес СФУЛТ включено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 р., затвердженого МОЗ України та НАМН України, що є підставою для оформлення відрядження.

Цільова аудиторія: голови осередків СФУЛТ та ВУЛТ, керівники науково-дослідних установ, ректори ВНМЗ, начальники управлінь охорони здоров’я, директори медичних об’єднань, головні лікарі лікувальних установ, завідувачі кафедр, лікарі.

Програмні питання конгресу:

— Організація й управління системою охорони здоров’я в Україні на новому етапі. Лікарське самоврядування. Світовий досвід.

— Реформування системи охорони здоров’я в Україні: досвід і оцінка пілотних проектів.

— Інноваційні технології у вищій медичній освіті.

— Історія медицини: 70-річчя Буковинського державного медичного університету та 30-річчя першого конгресу СФУЛТ.

— Нове у сучасній медицині (у різних галузях).

З організаційних питань звертатися за тел.: +38 (050) 410-75-47, +38 (068) 778–46–78; С.В. Нечаїв; е-mail: sfult@ukr.net. 



Вернуться к номеру