Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал 3 (73) 2015

Вернуться к номеру

Шановні колеги, дорослі й дитячі неврологи!

Статтю опубліковано на с. 13

 

Ми вдячні, що наша пропозиція із приводу написання книги з історії неврології в Україні знайшла такий широкий відгук. На адресу редакції «Міжнародного неврологічного журналу» ми одержали матеріали від багатьох завідуючих кафедрами нервових хвороб і обласних фахівців. Але, на жаль, ще багато хто не встиг надіслати інформацію й попросив продовжити строки її подачі. Як виявилося, що це досить ємна праця, багато хто ставить запитання щодо обсягу матеріалів, кількості фотографій тощо. 

Редакція журналу вирішила продовжити строк подачі робіт до 31.07.2015 року, щоб усі могли встигнути надіслати інформацію.
Обсяг пропонованих матеріалів — до 10 сторінок, прохання доповнювати їх фотографіями.
Нагадуємо, що йдеться про написання книги з історії розвитку української неврології, де в окремих главах буде подана інформація про всі регіони. Звертаємося до всіх діючих обласних фахівців, завідуючих кафедрами з проханням написати про своїх учителів і неврологічні школи в області, регіоні. 
Також нагадуємо, що продовжуємо приймати інформацію про лікарів, про яких можна розповісти в рубриці «Еліта вітчизняної неврології».
 
 
 
З повагою,
головний редактор,
професор С.К. Євтушенко


Вернуться к номеру