Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkrainePediatricGlobal

UkrainePediatricGlobal

Журнал "Хирургия детского возраста" 1-2 (50-51) 2016

Вернуться к номеру

Звернення професора О.К. Толстанова

Статтю опубліковано на с. 8

 

Вашій увазі пропонується 50-й номер видання «Хірургія дитячого віку». Користуючись нагодою, щиро дякую вам за увагу та підтримку журналу, за змістовні наукові авторські матеріали і дослідження, активні творчі дискусії. Саме завдяки спільним зусиллям справді всеукраїнського колективу науковців і практиків у світ регулярно виходить єдиний на терeнах України фаховий спеціалізований журнал із хірургії дитячого віку.

На сьогодні дитяча хірургія перебуває на стадії інноваційного розвитку. Впровадження передових технологій значно поліпшує результати лікування і, відповідно, якість життя дітей.
На шпальтах журналу протягом всіх років висвітлювались наукові події в галузі дитячої хірургії: з’їзди, конференції як на території України, так і поза її межами, а також змістовні доповіді за участю вітчизняних фахівців.
За весь час діяльності редакційної колегії та редакційної ради, яка отримала понад 1000 статей і повідомлень, основне завдання журналу «Хірургія дитячого віку» полягало в максимальному висвітленні сучасних проблем, пов’язаних як із діагностикою та лікуванням вад розвитку різних органів і систем, так і з набутими недугами, що зустрічаються в хірургії. 
Великі плани маємо на майбутнє. Насамперед планується розширення міжнародних контактів журналу, інформування про передовий досвід колег із країн СНД, Європейського, Азіатського та Американського континентів про досягнення в галузі світової хірургії дитячого віку.
Вважаю, що і в подальшому журнал буде корисним для всієї медичної спільноти України. Водночас оновлений журнал підвищить рейтинг не тільки спеціалістів, а й галузі в цілому.
Сподіваємося на вашу подальшу співпрацю із журналом. Зі свого боку редакційна рада докладе максимум зусиль для підвищення рейтингу часопису.
 
Шеф-редактор,
проректор з науково-педагогічної роботи
НМАПО імені П.Л. Шупика,
професор О.К. Толстанов


Вернуться к номеру