Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Реабілітація після травм в клініці «АКСІМЕД»

Найбільш ефективно відновлення завжди відбувається в умовах стаціонару реабілітаційного центру, де потерпілий перебуває під постійним наглядом фахівців: травматолога або невропатолога, залежно від виду травми, і реабілітолога. Клініка неврології «АКСІМЕД» спеціалізується на лікуванні захворювань і травм з пошкодженням нервової системи (черепно-мозкові і спінальні травми, травми периферичних нервів), також проводиться відновна терапія після травм опорно-рухового апарату.

У реабілітаційному центрі діє тренажерний зал, в якому під наглядом фахівців хворий може розробляти травмовані кінцівки і займатися загальним зміцненням кістково-м'язового апарату. Зал апаратної реабілітації оснащений спеціалізованими тренажерами, завдяки яким можна домогтися найбільш швидких темпів відновлення:

  • баланс-тренер,
  • динамічні бруси,
  • тренажер «Мотомед»,
  • реабілітаційний комплекс ArmeoSpring,
  • для пацієнтів, які не можуть самостійно утримувати вертикальне положення, підготовлений підйомник Birdie Compact,
  • проводиться bobat-терапія.

У комплексній реабілітації пацієнтів активно використовується фізіотерапія (магнітотерапія, фонофорез, електрофорез, електроміостимуляція та інше), голкорефлексотерапія, лікувальний масаж.

Фахівці клініки є прихильниками європейської школи реабілітації, а тому завжди працюють на якість відновлюваних функцій, а не тільки на їх кількість. Тому з одним пацієнтом працює відразу ціла команда професіоналів: невролог, травматолог, реабілітолог, кінезітерапевт, ерготерапевт, логопед, психолог. Такий підхід дозволяє досягати максимальної ефективності щодо відновлення втрачених функцій. Поставити людину на ноги і повернути їй високу якість життя - це справа честі співробітників «АКСІМЕД».

У той же час важливо розуміти, що ані професіоналізм лікарів, ані їх активна участь в терапії хворого не принесуть належного результату, якщо пацієнт сам не буде докладати зусиль до свого одужання. Тільки спільна робота фахівців і бажання пацієнта одужати - запорука максимально швидкої і повноцінної реабілітації.