Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Почки» Том 9, №1, 2020

Вернуться к номеру

Дорогі друзі!

Слоган номеру: «Вчись долати труднощі (з нами)».

Притча від Мойсея

Одного разу фермерський осел провалився в колодязь. Поки фермер думав, як йому вчинити, тварина годинами видавала жалібні звуки. Нарешті фермер прийняв рішення. Він порахував, що осел уже старий, уже не потрібен фермі, і запросив усіх своїх сусідів закопати колодязь. Усі дружно взялися допомагати сусідові. Осел відразу ж зрозумів, до чого йде справа, і почав видавати гучний вереск. Потім, на загальний подив, він притих.

Після кількох кидків землі фермер вирішив перевірити, подивитися, як він там внизу. Фермер був здивований тим, що побачив. З кожною грудкою землі, що падала на його спину, ослик проробляв абсолютно неймовірне: він струшував її і ставав поверх скинутої землі.

Поки сусіди фермера продовжували закидати землю в колодязь, тварина кожного разу струшувалась і ставала поверх насипаної землі. Дуже скоро всі здивувалися, бо побачили, як ослик піднявся наверх, перестрибнув через край колодязя й помчав вперед як очманілий!

У житті вам буде зустрічатися багато бруду, і кожного разу доля буде посилати вам все нову й нову порцію. Кожного разу, коли впаде грудка землі, струсніться й піднімайтеся наверх. Кожна з виникаючих проблем — це можливість стати вище. Якщо не зупинятися і не здаватися, то можна вибратися з будь-якого, навіть найглибшого, колодязя.

П’ять простих істин, щоб бути щасливим:

1. Звільни своє серце від образ — пробач.

2. Звільни свій розум від хвилювань — більшість з них не справджуються.

3. Веди просте життя й цінуй те, що маєш.

4. Віддавай більше.

5. Очікуй менше.

З вами, професор Д.Д. Іванов

 



Вернуться к номеру