Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал Том 16, №2, 2020

Вернуться к номеру

Дорогі колеги!

Вельмишановні члени редакційної колегії «Міжнародного неврологічного журналу»!
Нещодавно вийшов уже сто десятий номер «Міжнародного неврологічного журналу»! У цій плідній роботі є і ваша заслуга. Публікації статей з дитячої і загальної неврології позитивно позначилися на іміджі журналу і його затребуваності. Завдяки інтернет-сайту журналу авторитет його виріс не тільки в Україні. Новим інформаційним підходом стали публікації статей англійською мовою, авторами яких є молоді вчені й здобувачі наукового ступеня, рецензентами цих статей виступали члени редакційної колегії «Міжнародного неврологічного журналу» — професори-неврологи з Європи.
Шановні колеги! Ми напередодні подачі документів для переатестації ВАК. У зв’язку з цим просимо терміново надіслати на адресу редакції списки ваших наукових робіт за останні 5 років, які були надруковані в журналах, зареєстрованих у SCOPUS.
Але звичайне редакційне життя журналу триває. У зв’язку з чим ми чекаємо наукові статті з різних розділів дитячої і загальної неврології не тільки від професорів-неврологів, але й від неврологів, які працюють у поліклініці й стаціонарі. Сьогодні вкрай актуальним стає опис різних складнодіагностованих і складнокурабельних захворювань нервової системи в дітей і дорослих. І на підтвердження цього: у рубриці «Контраверсійна неврологія» в цьому номері ми помістили перекладені з англійської мови інтерв’ю з проф. К. Тайлером (США), повідомлення проф. Хуа Чжао зі співавт. (Китай) і повідомлення проф. Н. Пояджі зі співавт. (США) про різні неврологічні прояви і ускладнення захворювання COVID-19.
Ці екстрені повідомлення ще раз підкреслюють роль невролога в диференціальній діагностиці різних захворювань, спочатку навіть не пов’язаних із патологією центральної нервової системи.
І все ж ми дивимося вперед з оптимізмом, зберігаючи холоднокровність. Редакція «Міжнародного неврологічного журналу» в ці складні для кожного невролога і членів його сім’ї часи бажає вистояти і з оновленою науковою формою узятися до виконання своїх обов’язків, адже ми неврологи!
 
З повагою,
головний редактор «Міжнародного неврологічного журналу»
проф. Станіслав Євтушенко


Вернуться к номеру