Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

XXII Національний конгрес кардіологів України

ГО «Всеукраїнська асоціація кардіологів України»
Запрошує Вас взяти участь: 
«XXII НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНГРЕСІ КАРДІОЛОГІВ»
Запрошуємо до перегляду трансляції лікарів за спеціальностями: «загальна практика – сімейна медицина», «кардіологія», «електрофізіологія», «неврологія», «функціональна діагностика».
 
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас на найбільшу в Україні подію року – XXII Національний конгрес кардіологів України, щоб разом з іноземними та вітчизняними фахівцями обговорити актуальні новини кардіології та знайти шляхи для імплементації новітніх досягнень світової науки у практику українських лікарів.
Чекаємо Вас 21-24 вересня 2021року на сайті: cardiocongress.org.ua і бажаємо цікавих вражень!
ХХІІ Національний конгрес кардіологів України буде проходити в двох форматах ONLINE та OFFLINE.
Конгрес буде проходити у гібридному форматі, що поєднує живі (off-line) засідання, майстер-класи (з обмеженою кількістю присутніх слухачів) та одночасну їх трансляцію на YouTube каналі. Використовуючи цифрові технології, ми маємо унікальну можливість ділитися останніми досягненнями в науці та клінічній практиці.
Програма, яка буде представлена на Конгресі є спільним результатом роботи провідних вчених нашої країни.
Тема цьогорічного Конгресу «Кардіологія – важлива складова клінічної медицини: розширення горизонтів».
Засідання Конгресу будуть присвячені найактуальнішим темам сучасної кардіології та внутрішньої медицини, які зможуть зацікавити лікарів різних спеціальностей. Ми очікуємо, що Національний Конгрес кардіологів стане найбільшим та найважливішим зібранням фахівців серцево-судинної системи та лікарів інших спеціальностей в країні.
Організаційний та науковий комітет Конгресу бажає Вам, шановні друзі, цікавої інформації, приємних вражень, а головне міцного здоров'я Вам та Вашим близьким і рідним!