Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 3-4(269-270) 2009

Вернуться к номеру

Звернення до лікарів від Компанії «ГлаксоСмітКляйн» в Україні

Вельмишановні колеги!

Сьогодні ми всі працюємо в досить непростих умовах, але пріоритет «ГлаксоСмітКляйн» в Україні — зробити свої препарати максимально доступними для українських пацієнтів. Для цього компанія докладає всіх зусиль: набула статусу українського підприємства й реалізує свою продукцію за гривні, а також бере на себе всі ризики щодо коливань курсу валют і пропонує стабільні, прогнозовані ціни.

Однією з важливих ініціатив є програма «Електронна Оранж кард», що стартувала з початку 2008 року та продовжує існувати, незважаючи на нестабільність ситуації. Ціни на Серетид, що входить до програми, залишаються без змін упродовж всього періоду роботи програми. І сьогодні пацієнти, які хворіють на астму та ХОЗЛ, можуть придбати необхідний препарат в аптеках України з величезною знижкою.

Ми щиро дякуємо всім лікарям, фармацевтам та дистриб''юторам за підтримку. Без Вас здійснення програми було б неможливим.

Зараз ми також тісно працюємо з аптечними закладами всієї України з метою забезпечення постійної наявності асортименту наших медикаментів.

Хочемо звернутися до лікарів: «Ви можете бути впевнені, призначаючи препарати «ГлаксоСмітКляйн», що пацієнти зможуть придбати їх за стабільними цінами».

Якісні медикаменти, стабільні ціни, соціальні проекти є основою довгострокової стратегії успіху «ГлаксоСмітКляйн» в Україні

З повагою, Компанія ТОВ «ГлаксоСмітКляйнФармасьютікалс в Україні»


Вернуться к номеру